Наш блог

ВолгостальКонструкция

Hvis jeg fortsetter med det, tror folk jeg bare leser

Jeg gikk inn på å gjøre beats for videospillene jeg pleide å prøve å lage

Vest har hatt sin egen klærlinje Pastelle i tre år, og modemiljøet har krevd sin kilde kjøtt fra ham mye som han en gang gjorde fra narkotikahandlere ivrige etter å gjøre det som produsenter.

‘Den store paybacken,’ kaller han den. ‘Jeg jobber med ulike designere, og de ser meg komme og sier at du vil gjøre denne linjen, og de liker å gi canada goose norge forhandler meg $ 150.000 i to uker. Det er som om du er så ivrig etter å komme inn i en millionær som ikke kjenner sin rumpa canada goose norge fra ansiktet, og vi skal belaste ham opp for en skisse, for en ide, for et eksempel.

canada goose salg Som den 12-årige som mistet nettene canada goose norge nettbutikk ekte for å lage en penis, tar et skritt, West er ingen dilettante som spiller på motedesign. Han tilbringer en time i en Jil Sander-butikk som gransker krager, bruker dager til frihåndsskisser. ‘Jeg 31. Jeg studerer nå,’ sier han, blar gjennom en designerbok, fanger alt: materialstrømmen i en canada goose i norge jakkebukse, en ansiktsform på forskjellige modeller. canada goose salg

canada goose dame Når telefonen er slukket, tar West seg med å spesifisere at kvinnen som har til oppgave å realisere sin hyperspecifikke hagebruk, ikke er hans innredningsarkitekt og ikke hans gofer, men heller hans leilighetsleder. ‘Titler er veldig viktige. Jeg liker å formidle titler, y eller ord som har negative konnotasjoner, og forklare hvorfor det er bra,’ sier han. «Ta ordet homofil som i hip hop, det er en negativ ting, ikke sant? Men i løpet av de siste to, tre årene har alle homofile menneskene jeg har møtt, vært som virkelig ekte. til en homofilbar, og jeg vil heller aldri planlegge. Men hvor jeg snakket med en homofil person, ville samtalen være det meste rundt, som kunst eller design, det var veldig dumt. Fra et designsynspunkt sier barna at de buksene er homofile. Men hvis det er bra, bra, godt mote, designnivå, hvor det ligger på et høyere nivå enn canada goose outlet norge det gjennomsnittlige canada goose salg kommersielle designet, liker det homofile mennesker som gjør det. Jeg tror det bør sies som et kompliment. Som det så bra det nesten… homofil. Ja, jeg hørte hans første par sanger på radioen, det virket som vanlig R hip hop. canada goose dame

canada goose herre Senere skjønte jeg sitt arbeid canada goose jakke i midten av 90-tallet med Grav, og tenkte kan si at ingenting var fullt av mening. Like etter det var all illuminati BS om alle hip canada goose dunjakke hop-artister, og med det ble jeg vendt fra MBDTF. 808s lød whack med autotune. canada goose herre

canada goose victoria parka Så dro Yeezus med Black Skinheads og New Slaves som helt forandret mitt perspektiv på Kanye. Hvis jeg fortsetter med det, tror folk jeg bare leser intervjuet hans og tok ideen. Her idle og angrep animasjoner jeg hadde for Bonersaur. Når du kommer canada goose billig til egget, blir du Old Man Dickbeard og spiller en tredje person overlevelse spillet mot å drepe mannen som oppfant bukser. canada goose victoria parka

canada goose trillium Bonersaur Idle Sprite Animasjon canada goose trillium

Bonersaur Attack Sprite AnimationTo være rettferdig, trakk han alltid dumme lurt slik:

canada goose jakker dame ‘George Bush bryr seg ikke om Black People’ canada goose jakker dame

canada goose outlet hver eneste av hans rants på Yeezus-turen canada goose jakke oslo canada goose outlet

canada goose jakke dame Avbryter godkjenningstale for pris (virkelig tvil om at han fikk tillatelse til det lol) canada goose jakke dame

canada goose victoria ‘Og jeg vet at regjeringen oppfant AIDs’ canada goose victoria

canada goose norge Han har nettopp vært på rulle nylig hvor han ikke hadde tweeted mye eller gjort mye i det offentlige øye, så det var ingen måte for ham å gjøre noe dumt og oss til å se det. canada goose norge

canada goose Det jeg canada-goose-jakker elsker om ham, han bare ikke noe filter. Selv om jeg tror han er helt feil, og helvete mye av tiden han er (Bill Cosby INNOCENT), er det bare en del av ham at han bare sier hva han vil. Og jeg tror at holdningen er det som har gitt ham muligheten til å lage slik fantastisk musikk også. Selv om jeg tror han er helt feil, og helvete mye av tiden han er (Bill Cosby INNOCENT), er det bare en del av ham at han canada goose importør norge bare sier hva han vil. Og jeg tror at holdningen er det som har gitt ham muligheten til å lage slik fantastisk musikk også. canada goose

canada goose jakke Mange mennesker lager musikk mens du holder noe tilbake. Taylor Swift ble spurt om å være ‘beregning’ og gjorde det poenget at du ikke holder deg på toppen av diagrammene uten å canada goose norge nettbutikk være å beregne. canada goose jakke

canada goose jakke herre Jeg skjønner ikke at dette bare er en kultur ting. Jeg ser ikke nødvendigvis hvorfor vi bør privilegere ‘si hva du føler’ del. Hvis alle levde slik, ville livet være et jævla shitshow. canada goose jakke herre

Hvorfor er den delen mer viktig eller attraktiv enn den delen som vet når man skal være brutalt ærlig, men vet også canada goose outlet hva du ikke skal si til sjefen din, dine medarbeidere og dine venner? den delen som tempererer din oppførsel dag inn og dag ut?

canada goose jakker herre Vi skulle manøvrere vårt sosiale miljø. Moderasjon og bekymring er like mye en del av oss som stemmen som synes Stacy ser ut som en slamp i de slacks ‘og vil si det høyt canada goose jakker herre.

Оставить комментарий